Antena Meniu Search
x

Video Târgu Mureș, sufocat de gunoaie, după ce primăria a reziliat contractul cu firma care se ocupă de colectarea lor: "E un focar de infecţie"

Tomberoane pline până la refuz, mizerie şi deşeuri pe toate drumurile. Este imaginea dezolantă a oraşului Târgu Mureş, care este sufocat de gunoaie la tot pasul.

de Redactia Observator

la 15.11.2022, 07:55

Vezi și

De o săptămână, oamenii trăiesc un coşmar, după ce autorităţile au decis să rezilieze contractul cu firma care colectează gunoiul din oraş.  

Străzile oraşului Târgu Mureş, cel care odinioară era numit "Oraşul Florilor" sunt acum sufocate de munţi de gunoaie, cu tomberoane pline ochi şi deşeuri aruncate la întâmplare. Motivul? Primăria a decis să rezilieze contractul cu firma care se ocupă de colectarea deşeurilor.

Autorităţile nu pot estima când vor rezolva problema

Péter Ferenc, preşedinte Consiliul Judeţean Mureş: Asta nu înseamnă că se reziliază de mâine sau de poimâine contractul. După ce va primi notificarea de reziliere, compania are dreptul ca în 30 de zile să remedieze acele deficienţe care sunt semnalate.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au promis că vor rezolva problema, însă nu pot estima când.

Soós Zoltán, primar Târgu Mureş: Încercăm şi o să rezolvăm problemele împreună cu toate instituţiile, dacă trebuie cu declararea Situaţiei de Urgenţă. 

Până atunci, oamenii vor fi nevoiţi să stea cu maldărele de gunoaie sub ferestre, într-un miros insuportabil.

Locatar: E şi un focar de infecţie. Din cauza gunoaielor care stau depozitate.

 Pentru ridicarea deşeurilor, fiecare cetăţean scoate anual din buzunar aproximativ 100 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Târgu Mureș, sufocat de gunoaie, după ce primăria a reziliat contractul cu firma care se ocupă de colectarea lor: "E un focar de infecţie"