Antena Meniu Search
x

Video Moarte cumplită pentru o bătrână din Botoşani. Femeia a fost strivită de o dubă, chiar în curtea casei: şoferul îi aducea lemne pentru iarnă

Moarte cumplită într-un sat din Botoşani! O bătrână, de 73 de ani, a fost strivită, ieri după-amiază, de o dubă, chiar în curtea casei ei din localitatea Victoria. Atenţie, imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 08:30

Vezi și

Familia îşi cumpărase lemne pentru iarnă, iar când maşina încărcată a ajuns la destinaţie, a fost nevoită să intre în curte cu spatele din cauza spaţiului îngust. La un moment dat, în timp ce manevra mașina, şoferul de 39 de ani a auzit un zgmot, iar când s-a uitat mai atent a observat că o lovise cu partea din spate pe bătrână.

După ce bărbatul a alertat familia, martorii spun că femeia s-ar fi ridicat, după impact şi ar fi cerut un pahar cu apă, însă în secunda următoare s-a prăbuşit şi a rămas fără suflare pe pământ. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru o bătrână din Botoşani. Femeia a fost strivită de o dubă, chiar în curtea casei: şoferul îi aducea lemne pentru iarnă