Antena Meniu Search
x

Moarte cumplită pentru un șofer de camion. A fost strivit de lemnele pe care le transporta, pe un drum din Vrancea

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 09:21

Moarte cumplită pentru un șofer de camion. A fost strivit de lemnele pe care le transporta, pe un drum din Vrancea

Sfârșit cumplit pentru un bărbat în vârstă de 46 de ani, după ce camionul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident rutier, pe un drum din Vrancea. Din primele informații, șoferul a murit strivit de lemnele pe care le transporta, după ce vehiculul său s-a răsturnat pe marginea șoselei. 

Șofer de camion, mort pe un drum din Vrancea

Potrivit IPJ Vrancea, alerta la 112 a fost dată azi noapte, în jurul orei 3.00.

"În cursul nopții trecute, ora 03:06, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe DJ 112C, în comuna Ruginești, s-a produs un accident rutier, în care a fost implicată o autoutilitară cu semiremorcă, ce transporta material lemnos.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat un ansamblu de vehicule care a părăsit partea carosabilă spre partea stânga a sensului său de mers. Din nefericire, în urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto, un bărbat de 46 de ani, care se afla singur în vehicul", au transmi reprezentanții IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Moarte cumplită pentru un șofer de camion. A fost strivit de lemnele pe care le transporta, pe un drum din Vrancea