Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte inexplicabilă la Botoşani. Gazda unei petreceri, găsită moartă în casă. Nu-şi explică nimeni

Un bărbat a fost găsit mort, după ce cu o seară înainte organizase o petrecere. Bărbatul, de 46 de ani, din satul Ghilăneşti, comuna Cristeşti, l-a chemat duminică seară pe fratele său pe la el şi după câteva ore au mai sosit două femei, două surori.

de Redactia Observator

la 23.01.2017 , 16:51

Un bărbat a fost găsit mort, după ce cu o seară înainte organizase o petrecere. Bărbatul, de 46 de ani, din satul Ghilăneşti, comuna Cristeşti, l-a chemat duminică seară pe fratele său pe la el şi după câteva ore au mai sosit două femei, două surori, scrie presa locală.

Au băut şi spre dimineaţă un vecin a găsit gazda petrecerii fără suflare. A anunţat autorităţile, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul. Totuşi, pentru că prezenta urme de violenţă au fost sesizaţi şi poliţiştii.

La faţa locului au sosit şi criminaliştii ce au găsit un geam spart la locuinţă şi i-au audat pe fratele victimei şi cele două femei, însă nimeni nu a putut explica cum a putut deceda gazda petrecerii.

Articolul continuă după reclamă

Trupul barbatului a fost ridicat de medicina legala, in vederea efectuarii necropsiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Moarte inexplicabilă la Botoşani. Gazda unei petreceri, găsită moartă în casă. Nu-şi explică nimeni