Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Moarte stupidă în Neamţ. Un bărbat a băut benzina pentru drujbă în loc de bere, după ce a confundat sticla. Ginerele l-a găsit la pământ

Gestul stupid care i-a provocat moartea. Un bărbat din Neamţ a confundat sticla de bere cu sticla de benzină şi a murit. Ginerele său a fost cel care a tras alarma, după ce l-a găsit căzut la pământ. Medicii nu au mai avut ce să facă. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023 , 12:48

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Miercuri, în jurul orei 16:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat de 39 de ani, din Dochia, cu privire la faptul că socrul său a băut accidental benzină și a decedat.

Deplasaţi la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe bărbatul care nu prezenta urme de violență. Însă, acesta nu a mai putut fi salvat, iar cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Moarte stupidă în Neamţ. Un bărbat a băut benzina pentru drujbă în loc de bere, după ce a confundat sticla. Ginerele l-a găsit la pământ