Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Focşani: Un ziarist de 59 de ani, găsit fără viaţă la subsolul unui bloc

Dosar penal pentru moarte suspectă, după ce un ziarist a fost găsit decedat, duminică seara, la subsolul unui bloc din municipiul Focşani.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 16:23

- Facebook

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă după ce un ziarist a fost găsit decedat, duminică seara, la subsolul unui bloc din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Duminică seara, la ora 20-21, Poliţia Municipiului Focşani a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că a găsit o persoană inconştientă la subsolul imobilului în care locuieşte. La faţa locului a fost găsit un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Focşani, care nu prezenta semne vitale", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost identificat în persoana ziaristului Leonard Munteanu. Acesta a activat de-a lungul anilor la mai multe publicaţii locale şi centrale, iar în ultimul timp scria pentru un site online. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de medicină Legală, pentru stabilirea cauzelor decesului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal de moarte suspectă, în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Focşani: Un ziarist de 59 de ani, găsit fără viaţă la subsolul unui bloc