Antena Meniu Search
x

Video Moarte suspectă în Pitești. Tânăr de 34 de ani, găsit fără suflare și cu urme de lovituri, pe un câmp de la marginea orașului. Prietenul lui, principalul suspect

Caz şocant în Piteşti. Trupul neînsufleţit al unui tânăr a fost găsit, ieri, pe un câmp de la marginea oraşului. Avea urme de violenţă şi există semne că fusese târât şi ascuns acolo. Un cunoscut al victimei, care prezintă şi el urme de răni, le-a povestit poliţiştilor că atât el, cât şi tânărul mort, ar fi fost bătuţi de două persoane necunoscute. Poliţiştii iau însă în calcul varianta ca cel rănit să fi fost de fapt autorul crimei.

De Redactia Observator la 30.09.2021, 08:07
Vezi și

Corpul neînsufleţit al tânărului de 34 de ani a fost văzut ieri dimineaţă de o femeie care traversa calea ferată din zonă. Speriată, aceasta a cerut ajutorul trecătorilor.

Martor

Mie îmi e frică. Și mi l-a arătat. Nu m-am apropiat de el. L-am văzut şi am anunţat salvarea. A fost lovit aici şi târât acolo probabil.

Bărbatul avea urme de violenţă pe corp. Martorii spun că era om al străzii. Poliţiştii chemaţi să investigheze cazul au găsit în apropiere un bărbat de 54 de ani, şi el plin de răni.

Florin Popa, Poliția Argeș: Pe parcursul cercetorilor a mai fost identificată o persoană care prezenta leziuni, aceasta fiind trasportată la o unitate medicală.

Pe acelaşi subiect

Acesta le-a povestit că atât el, cât şi tânărul, au fost bătuţi peste noapte de patru persoane necunoscute. De altfel, scandalul a fost auzit şi de oamenii care trăiesc în zonă.

Erau pe aici, stăteau amandoi aici, dormeau împreună.

Anchetatorii nu exclud nici varianta ca cei doi oameni ai străzii să se fi bătut între ei. Bărbatul de 54 de ani va fi audiat după externare. El mai fusese internat în spital şi săptămâna trecută, tot cu urme de lovituri.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Pitești. Tânăr de 34 de ani, găsit fără suflare și cu urme de lovituri, pe un câmp de la marginea orașului. Prietenul lui, principalul suspect