Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Vrancea, după ce o femeie a fost găsită inconștientă într-o parcare, cu răni pe față

O femeie de 56 de ani a murit după ce a fost găsită inconștientă într-o parcare din Odobești, duminică seară, anunță Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Femeia a decedat la spital.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 09:47

Moarte suspectă în Vrancea, după ce o femeie a fost găsită inconștientă într-o parcare, cu răni pe față
Moarte suspectă în Vrancea, după ce o femeie a fost găsită inconștientă într-o parcare, cu răni pe față - Shutterstock

Potrivit polițiștilor, femeia prezenta leziuni în zona feţei, dar necropsia va stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul. 

"Duminică seară, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital", a precizat IPJ Vrancea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Vrancea, după ce o femeie a fost găsită inconștientă într-o parcare, cu răni pe față