Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbatul dat dispărut la Botoşani a fost găsit mort, îngheţat, la marginea unui drum. Peste 30 de poliţişti l-au căutat toată noaptea

Bărbatul a dispărut, iar familia a sunat la 112. Peste 30 de poliţişti, pompieri şi jandarmi l-au căutat toată noaptea.

de Redactia Observator

la 18.02.2018 , 12:12

Un bărbat a fost găsit decedat, pe marginea unui drum sătesc din localitatea Broscăuţi, după ce zeci de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe tot parcursul nopţii.

Bărbatul, din localitatea Satul Nou, a plecat sâmbătă seară de acasă pentru a transporta în câmp, cu o căruţă, nişte coceni de porumb. Alertată că bărbatul nu a revenit la domiciliu, familia a sunat la 112, iar peste 30 de poliţişti, pompieri şi jandarmi au început căutările.

Corpul neînsufleţit al botoşăneanului a fost găsit, duminică dimineaţă, de un taximetrist. Bătrânul era îngheţat, iar cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă nu au putut face altceva decât să constate decesul.

Articolul continuă după reclamă

'Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de producere a evenimentului', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Maria Carp. 

Sursa: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Bărbatul dat dispărut la Botoşani a fost găsit mort, îngheţat, la marginea unui drum. Peste 30 de poliţişti l-au căutat toată noaptea