Antena Meniu Search
x

Tinerii care au bătut un bătrân la Braşov, lăsându-l în comă, ar putea să fie cercetaţi pentru tentativă de omor

Cazul şocant al bătrânului bătut fără milă de doi huligani nu i-a lăsat indiferenţi pe români.

Vezi și

Cazul şocant al bătrânului bătut fără milă de doi huligani nu i-a lăsat indiferenţi pe români. Pentru a-i mai alina suferinţele, în Săptămâna Mare, i-au adus cadouri şi l-au vizitat la spital. Mai mult, un avocat a preluat cazul şi vrea să le ceară procurorilor ca cei doi atacatori să răspundă pentru tentativă de omor. În tot acest timp, pe internet, într-o campanie declanşată de un medic, românii au făcut donaţii impresionante.

Încă internat din cauza bătăii primite acum două zile, bătrânul a primit astăzi primii vizitatori. Câţiva oameni impresionaţi de cazul şocant. Încărcaţi cu daruri, au stat de vorbă cu el câteva minute. 

Nu au fost singurii impresionaţi de povestea bărbatului de 66 de ani.  Daniel Diaconu, avocatul lui Florin Buliga, a preluat cazul său: "În calitate de apărător ales al domnului, voi face o cerere de schimbare a încadrării, din loviri şi alte violenţe în tentativă de omor. Acolo este încercare de suprimare a vieţii."

Deocamdată bătrânul rămâne internat. Nu a primit doar ajutorul oamenilor care l-au vizitat astăzi. Într-o campanie online pornită de un medic, s-au făcut donaţii în valoare de 40 mii de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tinerii care au bătut un bătrân la Braşov, lăsându-l în comă, ar putea să fie cercetaţi pentru tentativă de omor