Antena Meniu Search
x

Video Moment dramatic surprins de camere: motociclist izbit în plin de o maşină, pe contrasens, în Târgu Mureş

Un motociclist în vârstă de 29 de ani a fost la un pas de moarte, în Târgu Mureș, după ce s-a aventurat să depășească pe contrasens mai multe mașini dintr-o coloană, pe strada Barajului. La un moment dat, un autoturism a ieșit de pe o stradă lăturalnică și i-a tăiat calea, impactul fiind deosebit de puternic. Motociclistul a fost aruncat în aer pe o distanță de peste 10 metri.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 12.07.2022, 15:44

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa că mociclicistul conduce cu viteză și nu pare conștient de riscurile la care se expune. Deși impactul cu autoturismul a fost frontal și deosebit de violent, motociclistul s-a ridicat imediat după momentul dramatic, cu toate că era rănit.

Ce spune poliția despre accidentul cu motocicletă din Târgu Mureș

"La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 16:30, pe strada Barajului, din Târgu Mureș, a avut loc un accident rutier. Evenimentul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din Târgu Mureș, și un motociclu condus de un bărbat, de 29 de ani, din Pănet, rezultând rănirea acestuia din urmă. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a transmis IPJ Mureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Moment dramatic surprins de camere: motociclist izbit în plin de o maşină, pe contrasens, în Târgu Mureş