Antena Meniu Search
x

Moment emoţionant la Untold. Omagiu adus Alexandrei, tânăra ucisă de criminalul din Caracal

A fost noapte albă în capitala distracţiei, la Untold. În cea de-a treia seară, aproape 100 de mii de tineri au dansat pe muzica lor preferată. Şi vremea a ţinut cu ei.

de Redactia Observator

la 04.08.2019, 11:48

Vezi și

A fost noapte albă în capitala distracţiei, la Untold. În cea de-a treia seară, aproape 100 de mii de tineri au dansat pe muzica lor preferată. Şi vremea a ţinut cu ei. Ploaia care le-a dat planurile peste cap, pe timpul zilei, s-a oprit - aşa că domnişoarele, dar şi domnii au putut să-şi etaleze ţinutele alese special pentru eveniment.

Pentru toată mulţimea, a treia seară de Untold a fost tot magică. Au cântat la unison şi au vibrat pe muzica artiştilor preferaţi. 

Deşi ploaia părea să le strice seara, vremea s-a îndreptat odată cu lăsarea întunericului, iar petrecăreţii au renunţat la pelerine şi şi-au etalat ţinutele alese special pentru festival. În culori stridente a ales să se îmbrace şi această pereche.

Distracţie a fost nu doar pe scena principală. Iar de asta s-a ocupat ATB.

Duminică urmează să facă show cei mai aşteptaţi artişi - Robbie Williams, David Guetta şi Martin Garrix, până atunci la Untold au răsunat şi şlagăre româneşti. Piesa lui Gil Dobrică a fost fredonată la unison.

A fost, însă, şi un moment încărcat de emoţie. Artistul Don Diablo a mixat în memoria Alexandrei, copila din Caracal al cărui caz a cutremurat întreaga ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Moment emoţionant la Untold. Omagiu adus Alexandrei, tânăra ucisă de criminalul din Caracal