Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentele de groază de dinaintea crimei odioase de la Vârfurile! Anchetatorii au aflat detalii şocante. Înainte de a o ucide, Ionel şi-a supus soţia la chinuri teribile (Video)

Apar detalii şocante în cazul crimei de la Vârfurile, judeţul Arad. Înainte de a-şi ucide soţia, iar mai apoi să se sinucidă intrând cu maşina într-un TIR, Ionel Pană a bătut-o pe femeie, a strâns-o de gât, apoi i-a îndesat îân gură mâneca de la cămașă.

de Redactia Observator

la 28.05.2018 , 09:48

Apar detalii şocante în cazul crimei de la Vârfurile, judeţul Arad. Înainte de a-şi ucide soţia, iar mai apoi să se sinucidă intrând cu maşina într-un TIR, Ionel Pană a bătut-o pe femeie, a strâns-o de gât, apoi i-a îndesat în gură mâneca de la cămașă.

Vineri dimineaţă, bărbatul de 39 de ani și-a dus copilul la școală, după care s-a întors acasă și și-a omorât soția, pe Nicoleta. A lovit-o pe femeia în vârstă de 30 de ani cu un ciocan în cap și, ulterior, a înjunghiat-o cu un cuțit de bucătărie în zona inimii.

Înainte de toate, însă, bărbatul – pe fondul geloziei și al unor presupuse infidelități ale soției - i-a dat mai multe palme care, la un moment dat, s-au transformat în pumni.

Articolul continuă după reclamă

De aici totul a escaladat, scrie presa locală. Bărbatul și-a strâns de gât soția, apoi i-a îndesat în gură mâneca de la cămașă ei. A lovit-o de două ori în cap cu ciocanul, apoi i-a înfipt cuțitul în inimă.

Femeia și-a dat ultima suflare în patul din dormitor.

Reamintim că vineri, în jurul orei 11.00, Poliţia din Vârfurile a fost anunţată în legătură cu producerea unui accident de circulaţie în urma căruia bărbatul a murit. 

La acel moment, toată lumea a presupus că omul ar fi adormit la volan şi din acest motiv a intrat frontal într-un TIR, în urma impactului pierzându-şi viaţa. 

Când autorităţile au încercat să ia legătura cu soţia sa, pentru a-i da cumplita veste, au descoperit adevărata tragedie. Pentru că femeia nu răspundea la telefon, indiferent cine o suna, cunoscuţii s-au temut că aceasta aflase de la altcineva de accidentul în care i-a murit soţul şi ar fi putut încerca să facă ceva necugetat. 

Până la urmă, un membru al familiei i-a ajutat pe poliţişti să intre în locuinţă, moment în care au descoperit-o pe femeie zăcând moartă în dormitor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Momentele de groază de dinaintea crimei odioase de la Vârfurile! Anchetatorii au aflat detalii şocante. Înainte de a o ucide, Ionel şi-a supus soţia la chinuri teribile (Video)