Antena Meniu Search
x

Video Momentul când un bărbat este izbit în plin de o maşină în Olt. A fost aruncat în aer peste zece metri

Impact violent surprins de o cameră de supraveghere pe un drum dintr-o comună din Olt. Un şofer intră în plin într-un bărbat care mergea alături de un prieten pe marginea drumului, după ce a pierdut controlul volanului. Cel de-al doilea om reuşeşte să se ferească în ultima clipă.

de Monica Palade

la 25.08.2023, 15:35

Vezi și

În imagini se vede cum cei doi bărbaţi merg pe marginea drumului din lipsă de trotuar. Este momentul când şoferul de 58 de ani pierde controlul volanului.

Impact surprins de camere

Unul dintre bărbaţi observă ameninţarea şi se fereşte în ultima secundă, în timp ce bărbatul de 30 de ani din Slatina este luat în plin şi aruncat zeci de metri. 

Victima a fost transportată la spital cu răni grave, mai ales la picioare și la mâini. Chestionat de poliţişti, şoferul care nu era nici băut, nici drogat, spune că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat. Este foarte posibil să îşi fi pierdut cunoştinţa.  Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul când un bărbat este izbit în plin de o maşină în Olt. A fost aruncat în aer peste zece metri