Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Momentul dramatic surprins de o cameră de bord când o şoferiţă din Cluj zboară peste perapet direct pe contrasens, după ce a pierdut controlul volanului

Imagini dramatice surprinse de o cameră de bord. O şoferiţă de 53 de ani a pierdut controlul volanului şi a zburat pur şi simplu cu maşina peste parapet, intrând în plin într-o altă maşină, care venea din sens opus. Incidentul a avut loc aseară pe o şosea din Cluj Napoca, informează reporterul Observator Alex Prunean.

de Monica Palade

la 01.09.2022 , 12:30

Imediat după impact, vehiculul se răstoarnă pe marginea drumului. Deşi accidentul a fost dramatic, din fericire toată lumea a scăpat cu bine. Rezultatele testării cu etilotestul au ieşit negative pentru ambii şoferi implicaţi în accident.

Ce spun poliţiştii

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier produs pe Calea Florești din municipiul Cluj-Napoca.

Articolul continuă după reclamă

Din primele informații, o femeie în vârstă 53 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj-Napoca spre Florești, la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, izbindu-se de parapetul amplasat pe axul drumului, ulterior fiind proiectată pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Momentul dramatic surprins de o cameră de bord când o şoferiţă din Cluj zboară peste perapet direct pe contrasens, după ce a pierdut controlul volanului