Antena Meniu Search
x

Video Basculantă scăpată de sub control, după ce șoferul a făcut AVC la volan. Scene de groază pe un drum din Argeș, la Lerești

Scene de groază pe o șosea din Argeș, în dreptul localitaţii argeşene Lereşti. O basculantă a făcut prăpăd pe șosea, după ce șoferul care se afla la volan, un tânăr de 37 de ani, a suferit un accident vascular-cerebral chiar în timp ce conducea. 

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 08:40

Vezi și

Un bărbat de 37 de ani a suferit un accident vascular-cerebral chiar în timp ce se afla la volanul unei basculante, în dreptul localitaţii argeşene Lereşti. 

Accidentul cu basculantă din Lerești, filmat de camere

Pe imaginle surprinse de o cameră amplasată în zonă se observă cum autocamionul iese de pe şosea, loveşte un microbuz parcat pe marginea drumului, iar apoi ricoşează într-un stâlp de electricitate pe care-l şi dărâmă. Şoferul basculantei, care era confuz, a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la spital Spitalul Municipal Câmpulung. 

Rănile suferite în urma accidentului nu erau severe, însă starea sa e una gravă în urma accidentului vascular cerebral (AVC) suferit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Basculantă scăpată de sub control, după ce șoferul a făcut AVC la volan. Scene de groază pe un drum din Argeș, la Lerești