Antena Meniu Search
x

Video Momentul halucinant în care preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni lovește peste faţă o enoriaşă, la finalul unei slujbe. Femeia cade în genunchi

Imagini şocante din curtea Mânăstirii Vlădiceni din Iași​​. Preotul Calistrat a fost filmat în timp ce lovește cu putere o femeie peste faţă. Polițiștii au fost imediat sesizați de o enoriaşă care a reclamat că atât ea, cât și sora ei au fost lovite.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 14:31

Vezi și

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, a fost surprins în momentul în care loveşte cu putere o femeie chiar în curtea bisericii, de față cu alţi enoriași. Se pare că incidentul a avut loc miercuri seară. Întreagă scenă a fost filmată de unul dintre cei prezenţi la slujbă.

Preotul Calistrat a lovit o enoriaşă la finalul slujbei

În imaginile puse la dispoziţie de Libertatea, se vede cum părintele Calistrat Chifan se apropie de o femeie din spate, ca după câteva secunde mai târziu să îi tragă o palmă peste faţă. Luată prin surprindere şi lovită cu putere, femeia cade lată la pământ. Pe fundal se aud vocile enoriaşilor care critică comportamentul nepotrivit al părintelui. De asemenea, în spatele lui se mai pot vedea şi alţi bărbaţi îmbrăcaţi în haine preoţeşti. 

Contactați de sursa menţionată anterior, IPJ Iași confirmă că cercetează incidentul şocant. Două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat şi susţin că au fost agresate în curtea lăcaşului de cult. ''La data de 09 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că atât ea cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale'', a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

Părintele nu a oferit niciun punct de vedere până la această oră. Însă, contactaţi de Libertatea, reprezentanţi ai Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au avut următoarea poziţie: ''Am primit aceste imagini video și, desigur, se vor cerceta atât fapta în sine, cât și contextul ei. Până la această oră, la Centrul Eparhial din Iași nu s-a primit nici un fel de reclamație. În orice caz, este absolut regretabil, condamnabil și categoric nu onorează pe nimeni un astfel de gest. Omenește vorbind, fiecare dintre noi avem limite și neputințe. Creștinește este însă să căutăm a răbda până la capăt și să binecuvântăm pe cei ce ne-ar provoca, căutând acele soluții care să fie și legale, și nesmintitoare''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul halucinant în care preotul Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni lovește peste faţă o enoriaşă, la finalul unei slujbe. Femeia cade în genunchi