Antena Meniu Search
x

Video Momentul impactului când un şofer băut intră în plin într-o maşină în care se aflau 7 copii surprins de o cameră de supraveghere, în Bistriţa Năsăud

Accident grav în Bistriţa Năsăud. Un şofer beat, care circula haotic pe şosea, a lovit în plin o maşină în care se aflau 7 copii. Impactul a fost foarte puternic, toţi copiii au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar din fericire sunt în afara oricărui pericol.

de Redactia Observator

la 15.09.2022, 19:33

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum şoferul băut, aflat la volanul unei maşini de teren, circulă în mod inexplicabil pe contrasens. Brusc încearcă să revină pe banda lui dar se izbeşte de frontal un alt autoturism de teren, al cărui şofer cel mai probabil a schimbat banda tocmai pentru a-l evita. În maşina lovită se aflau şapte copii cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani. 

Momentul impactului surprins de o cameră de supraveghere

Impactul a fost extrem de puternic. Speriaţi, localnicii au alergat într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat. În aşteptarea medicilor, oamenii au scos copiii din maşină şi le-au acordat primul ajutor. La spital au ajuns şi şoferii celor două maşini.

Florin Lazăr, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență Bistrița: Şapte copii şi doi adulţi au ajuns miercuri după-amiază la Unitatea de Primire Urgenţe. Patru dintre minori au fost externaţi, iar trei au fost internaţi la neurochirurgie. În acest moment, starea lor este stabilă. În ceea ce-i priveste pe cei doi adulţi, unul a refuzat internarea, celălalt aflându-se pe secţia chirurgie, în stare stabilă. 

Pe acelaşi subiect

Cei doi şoferi au fost testaţi pentru alcool la locul accidentului, iar poliţiştii au avut o mare surpriză. Bărbatul de 51 de ani, care se afla la volanul maşinii scăpate de sub control, băuse bine înainte să plece la drum. 

Crina Sîrb, purtător de cuvânt IPJ Bistrița -Năsăud: Ambii conducatori auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul conducatorului auto de 48 de ani, şi de 1,19 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 51 de ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cerecetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul impactului când un şofer băut intră în plin într-o maşină în care se aflau 7 copii surprins de o cameră de supraveghere, în Bistriţa Năsăud