Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care două tramvaie se ciocnesc violent într-o intersecţie din Timişoara. Două persoane au ajuns la spital după impact

Două tramvaie din Timişoara s-au ciocnit ieri după-amiază, după ce vatmanul unuia dintre ele, a venit cu viteză din spate şi a intrat în alt tramvai care aştepta la culoarea roşie a semaforului. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în intersecţie. 

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 08:06

Vezi și

Impactul a avut loc într-o intersecţie intens circulată din Timişoara. Unul dintre tramvaie aştepta la semafor, moment în care a fost lovit din spate de un altul, condus de o femeie de 57 de ani. Nu se ştie până în acest moment care ar fi motivul pentru care tramvaiul nu a încetinit.

Două victime au fost transportate la spital

Cosmin Bradu, Societatea de Transport Timişoara: Toate mijloacele de transport în comun, mă refer aici în mod special la tramvaie, când părăsesc depoul şi intră în circulaţie, sunt verificate, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul tramvaielor care au fost implicate în acest incident. 

În urma impactului, au rezultat 3 victime, dintre care două au fost transportate la spital, respectiv unul din vatmani, femeia în vârstă de 57 de ani și o minoră în vârstă de 17 ani, pasageră în tramvaiul condus de ea. Celălalt vatman a fost şi el rănit, însă a primit îngrijri medicale la faţa locului. 

Pe acelaşi subiect

Bărbat: Au mai căzut alţii jos şi au plecat. Asta e, n-avem ce face? 

Bărbat: Era multă lume, toţi care am venit de la serviciu. Acuma aşteptăm. 

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Momentul în care două tramvaie se ciocnesc violent într-o intersecţie din Timişoara. Două persoane au ajuns la spital după impact