Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care mama și cei doi copii sunt spulberați pe trecerea din Adjud. Femeia și copilașii de 3 și 4 ani, aruncați câțiva metri

Momentul în care o mamă și cei doi copilași ai săi sunt spulberați pe trecere în Adjud a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Cei trei au fost loviți în plin de mașina condusă de un șofer de 84 de ani. Toți trei au ajuns la spital, cu răni la cap.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 17:10

Vezi și

Potrivit Poliției Vrancea, un bărbat în vârstă de 84 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Adjud, pe sensul către Bacău, a surprins și accidentat o femeie de 27 de ani care se angajase în traversare pe marcajul pietonal, alături de doi copii de 3 și 4 ani.

Spulberați pe trecerea de pietoni

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, cu un copil de mâna și cu altul pe umeri, femeia de 27 de ani vrea să traverseze strada. Una din mașinile care circulau pe șosea se oprește și le acordă prioritate. Apoi, într-o fracțiune de secundă, șoferul de 87 de ani vine din spate și îi izbește din plin, fără să-i fi văzut. 

Mama și copii au fost aruncați câțiva metri în urma impactului. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

Potrivit sursei citate, femeia, diagnosticată cu traumatism cranian şi traumatism abdominal, şi cei doi copii, ambii cu traumatisme craniene deschise, au fost preluaţi şi transportaţi la Centrul de Primiri Urgenţe a spitalului municipal Adjud, iar ulterior au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Momentul în care mama și cei doi copii sunt spulberați pe trecerea din Adjud. Femeia și copilașii de 3 și 4 ani, aruncați câțiva metri