Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o fată de 15 ani se aruncă în fața metroului, la Dristor 1, și e salvată în ultima fracțiune de secundă

O fată de 15 ani care s-a aruncat pe linia de tren, în stația de metrou Dristor 1, a fost ajutată de călători să revină pe peron, cu puțin timp înainte să fie lovită. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

de Redactia Observator

la 10.02.2021, 18:12

Vezi și

Potrivit primelor informații, fata, care are părinții în plin proces de divorț, ar fi încercat să se sinucidă.

În imagini se vede cum minora se apropie de marginea peronului și își ia avânt, apoi ajunge pe șine. În acel moment realizează, probabil, pericolul și se ridică în picioare.

Fata e salvată în ultimul moment de doi călători

O persoană care a asistat la întreaga scenă se repede să o scoată mai repede, la fel și un alt călător prezent în stația de metrou.

Cu privire la acest incident, Metrorex a anunțat că astăzi, 10.02.2021, în jurul orei 15:35, la stația de metrou Dristor 1, linia 2 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. 

”Din primele informații, acesta s-a aplecat peste peron, ulterior fiind ridicat de călătorii aflați în zonă”, spune Metrorex.

Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou.

Circulația trenurilor nu a fost afectată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Momentul în care o fată de 15 ani se aruncă în fața metroului, la Dristor 1, și e salvată în ultima fracțiune de secundă