Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie de 53 de ani este spulberată pe o trecere de pietoni din Maramureş

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă în Maramureş. O femeie de 53 de ani a murit după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce traversa trecerea de pietoni.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 12.07.2022, 14:18

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea Bârsana. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum femeia merge pe marginea drumului alături de o altă persoană, iar la un moment dat încearcă să traverseze strada.

Lovită pe trecerea de pietoni

În ultimul moment observă că din partea dreaptă se apropie o maşină şi începe să alerge din calea acesteia. Nu a mai reuşit să ajungă pe partea cealaltă a trotuarului pentru că a fost lovită în plin şi aruncată în aer câţiva metri. 

La volanul autoturismului se afla, potrivit poliţiştilor, un tânăr de 22 de ani din Săcel. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul tstului fiind zero. Pentru a stabili cu exactitate valoarea alcoolemiei, acestuia i-au fost preluate şi mostre biologice.

"Astăzi dimineață, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că în localitatea Bârsana a avut loc un accident rutier.  Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 22 de ani din Săcel, aflat la volanul unui autoturism, condus din direcția Strâmtura spre Bârsana, a surprins și accidentat o femeie de 53 de ani, care se afla în calitate de pieton, în angajarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului, femeia a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar, din păcate, aceasta a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.  Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", au transmis poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul în care o femeie de 53 de ani este spulberată pe o trecere de pietoni din Maramureş