Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o femeie de 68 de ani este spulberată pe trecere, în Galaţi. Şoferul băut a fost reţinut de poliţişti

Un şofer beat a fost reţinut de polişti pentru 24 de ore după ce a lovit mortal o femeie în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului. 

de Adrian Obreja

la 10.10.2023, 08:04

Vezi și

Femeia se afla pe scuarul din mijlocul străzii şi aştepta să se facă verde la semafor. În momentul în care s-a făcut verde, atât ea cât şi ceilalţi pietoni au început să traverseze din ambele părţi ale străzii, iar pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum ceilalţi şoferi opresc la semafor, în schimb şoferul vinovat de producerea accidentului vine către semafor şi trece fără să dea semne că frânează.

Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut să îi salveze viaţa femeii

O loveşte în plin pe femeia de 68 de ani, trece cu maşina peste ea şi opreşte după aproximativ 10-15 metri. Tot în imagini se vede cum coboară de la volan, îşi pune mâinile pe cap şi se apropie de victimă. Martorii au sunat imediat la 112, iar un echipaj de la ambulanţă şi altul de la SMURD au sosit la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare. Fără niciun rezultat, au fost nevoiţi să declare decesul femeii.

Şoferul consumase alcool înainte să urce la volan

Poliţiştii de la rutieră l-au testat pe bărbat pentru alcool şi droguri şi a ieşit pozitiv la alcooltest cu o valoare de 0,59 mg/L în aerul respirat. A fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge, după care poliţiştii au decis să îl reţină 24 de ore. În acest moment, se află în arestul Poliţiei din Galaţi, astăzi va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care o femeie de 68 de ani este spulberată pe trecere, în Galaţi. Şoferul băut a fost reţinut de poliţişti