Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o şoferiţă se răstoarnă cu Loganul într-o curbă, la ieşire din Galaţi. O cameră de bord a filmat momentul dramatic

Accident filmat cu camera de bord, la ieşire din Galaţi, acolo unde o şoferiţă s-a răsturnat cu maşina într-o curbă şi a ajuns pe câmp. Din fericire, femeia nu a suferit răni grave, dar a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi pentru monitorizare. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.02.2024, 19:12

Vezi și

Pe imaginile surprinse de camera de bord a unui participant la trafic se observă cum femeia pierde controlul direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi ricoşează în câmp, apoi se răstoarnă. 

Şoferiţa a fost scoasă din maşină de pompieri

A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă din autoturism femeia de 50 de ani. 

"Accident rutier, în această dimineaţă, joi, 08 februarie 2024, în județul Galați, cu o persoană încarcerată, conştientă, în localitatea Movileni, din comuna Şendreni. Se deplasează 1 ASAS, 1 Descarcerare şi echipaj SMURD tip C de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi", au transmis reprezentanţii ISUJ Galaţi. 

Din fericire, femeia de 50 de ani nu a suferit răni grave, dar a fost transportată la Spitalul Judeţean din Galaţi pentru monitorizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care o şoferiţă se răstoarnă cu Loganul într-o curbă, la ieşire din Galaţi. O cameră de bord a filmat momentul dramatic