Antena Meniu Search
x

Momentul în care trupul italianului Mauro Donato este cărat afară, după crimă, ziua în amiaza mare

Crima din Măgurele. Imagini înfiorătoare au fost surprinse în Ferentari, acolo unde a fost ucis italianul Mauro Donato. Iubita bărbatului și fostul ei soț, cel care a comis crima cu sânge rece, au fost filmați în timp ce scot trupul neînsuflețit dintr-un bloc de locuințe, pentru a-l incendia. Totul, ziua în amiaza mare, imediat după asasinat.

de Redactia Observator

la 27.07.2022, 18:37

Crima din Măgurele ar fi fost făcută din gelozie. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din blocul în care stătau cei doi se observă cum bărbatul cară, ziua în amiaza mare, un sac negru. Înăuntru, se presupune, ar fi fost trupul italianului de 63 de ani.

Potrivit unor surse, Mauro Donato a fost ucis chiar în acel apartament din Ferentari. Bărbatul avea o relaţie cu femeia, fosta soţie a suspectului din dosar, alături de care avea doi copii. Într-o seară, femeia l-a chemat pe italian la ea acasă, moment în care fostul ei soţ l-a prins şi, într-o criză de gelozie, l-a ucis cu o lovitură la cap. Italianul nu a avut nicio șansă.

Au încercat să scape de cadavrul italianului, după crimă

Pe înregistrări se poate observa cum cei doi coboară în faţa blocului în jurul orei 1:45 cu mai multe bagaje, dar şi cu un sac negru pe care îl cară într-o maşină albă - găsită ulterior pe câmpul din Măgurele.

Pe acelaşi subiect

Seara trecută, cei doi au fost săltaţi de poliţişti de la domiciliul din Ferentari, acolo unde s-au făcut şi percheziţii. Au fost aduşi la sediul Poliţiei Ilfov şi au fost audiaţi până în urmă cu puţin timp. La Parchet vor fi investigaţi de un procuror.

Un asasinat "aproape" perfect: Mauro Donato, găsit carbonizat într-o mașină

Bărbatul găsit carbonizat în maşina arsă ar fi Mauro Donato, un om de afaceri italian de 63 de ani. Era divorţat, cu doi copii rămaşi în Italia, şi se stabilise în România în urmă ce 10 ani. Avea o firmă de filtrare a apei şi contracte cu mai multe primării. Totul părea să meargă bine în viaţa italianului. Locuia singur în vila din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Momentul în care trupul italianului Mauro Donato este cărat afară, după crimă, ziua în amiaza mare