Antena Meniu Search
x

Iubita lui Mauro Donato şi fostul ei soţ, filmaţi când încearcă să scape de cadavru. Motivul crimei de la Măgurele

Se face lumină în cazul crimei din Măgurele. Cei doi suspecţi, iubita victimei şi fostul soţ al acesteia, au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce încearcă să scape de cadavrul cetăţeanului italian. Amândoi au fost ridicaţi azi-noapte pentru audieri. Informaţii cu puternic impact emoţional.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.07.2022, 18:37

Crima din Măgurele ar fi fost făcută din gelozie. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din blocul în care stătau cei doi se observă cum bărbatul cară un sac negru. Se presupune că înăuntru ar fi fost trupul bărbatului de 63 de ani. Potrivit unor surse, italianul Mauro Donato a fost ucis chiar în acel apartament. Bărbatul avea o relaţie cu femeia, fosta soţie a suspectului din dosar alături de care avea doi copii. Într-o seară, femeia l-a chemat pe italian la ea acasă, în reşedinţa din Ferentari, moment în care fostul ei soţ l-a prins şi, într-o criză de gelozie, l-a ucis cu o lovitură la cap. 

Suspecţii, filmaţi când încearcă să scape de cadavrul incendiat la Măgurele

În imaginile de pe camere se vede cum cei doi coboară în faţa blocului în jurul orei 1:45 cu mai multe bagaje, dar şi cu un sac negru pe care îl cară într-o maşină albă - găsită ulterior pe câmpul din Măgurele. Seara trecută, cei doi au fost săltaţi de poliţişti de la domiciliul din Ferentari unde s-au făcut şi percheziţii. Au fost aduşi la sediul Poliţiei Ilfov şi au fost audiaţi până în urmă cu puţin timp. La Parchet, vor fi investigaţi de un procuror.

Cine este Mauro Donato. Italianul ar fi fost asasinat lângă Bucureşti 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul găsit carbonizat în maşina arsă ar fi Mauro Donato, un om de afaceri italian de 63 de ani. Era divorţat, cu doi copii rămaşi în Italia şi se stabilise în România în urmă ce 10 ani. Avea o firmă de filtrare a apei şi contracte cu mai multe primării. Totul părea să meargă bine în viaţa italianului. Locuia singur în vila din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez. 

Prietenii nu-şi explică tragedia. "Nu era genul de om care să intre în conflict cu cineva. Avea cunoştinţe şi relaţii ca orice om de afaceri, dar nu atât de mult încât să intre în alte discuţii, în afară de cele profesionale", povesteşte unul din apropiaţii omului de afaceri italian. Poliţiştii i-au scotocit ieri toată casa. "Aceasta este casa în care bărbatul de origine italiană trăia. De aici, cel mai probabil, a fost luat de răpitori şi dus pe un câmp din Măgurele", arată Bogdan Dinu, reporter Observator. 

Indicii în casa bărbatului ucis şi incendiat pe un câmp din Măgurele

Anchetatorii au căutat ore în şir indicii. Au stat de vorbă cu vecinii, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au încercat să refacă traseul ultimei zile înainte de dispariţia misterioasă. "Îmi pare rău! Era un om la locul lui. Nimeni nu merită să moară în felul ăsta", spune un vecin. 

În urmă cu ceva timp, maşina i-ar fi fost vandalizată. Aşa că anchetatorii trebuie să stabilească şi dacă există vreo legătură cu acel episod. "Era un om foarte activ, foarte plin de viaţă. Niciodată nu-l auzeai să se plângă, să se vaite", îşi aminteşte unul din prietenii posibilei victime. Maşina în care a fost găsit omul de afaceri ar fi fost închiriată din Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Iubita lui Mauro Donato şi fostul ei soţ, filmaţi când încearcă să scape de cadavru. Motivul crimei de la Măgurele