Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat lovit mortal după ce a scos bani de la un bancomat din București. Medicii n-au putut face nimic pentru a-l salva

Un bucureștean în vârstă de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la bancă, a cumpărat mai multe bunuri, apoi a fost tâlhărit în apropierea unei stații de autobuz din Capitală. Din cauza rănilor suferite, victima a murit. Agresorul a fost reținut.

de Redactia Observator

la 17.08.2021 , 13:33

polițist de la Investigații Criminale Bărbat lovit mortal după ce a scos bani de la un bancomat din București. Medicii n-au putut face nimic pentru a-l salva - Shutterstock
  • Bărbat de 72 de ani, omorât în Sectorul 3, după ce a retras bani de la bancă

Poliția Capitalei a fost seisizată, în noaptea de duminică spre luni, de medicii unui spital de urgență, că la camera de gardă a fost adus, în stare de inconștiență, cu leziuni la nivelul capului, un bărbat neidentificat, găsit în apropierea unei stații de autobuz din Sectorul 3. În cursul nopții, bărbatul a decedat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care au desfășurat cercetări pentru a stabili cauzele și condițiile în care s-a produs vătămarea și ulterior decesul bucureșteanului în vârstă de 72 de ani. În urma mai multor audieri a fost identificată victima, iar prin intermediul unui membru al familiei sale s-a reușit stabilirea traseului urmat de victimă în ziua de 13 august.

Cum au reușit polițiștii să-l găsească pe agresor

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, au fost vizionate imagini surprinse de camerele de supraveghere, astfel că polițiștii au văzut că bărbatul de 72 de ani a retras mai multe sume de bani de la o agenție bancară, iar la acel moment avea asupra sa mai multe bunuri personale care nu au mai fost găsite la momentul în care a fost descoperit inconștient.

Oamenii legii au identificat două persoane care intraseră în posesia unui bun ce aparținea victimei, iar în urma audierii acestora a rezultat că le fusese vândut de un bărbat, din același cartier, cunoscut doar în baza unui prenume. S-a stabilit identitatea acestuia, iar luni dimineață locuința acestuia, situată în sectorul 3 al Capitalei, a fost percheziționată. Aici au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă. Bărbatul fost dus la audieri, procurorul criminalist dispunând reținerea sa. Ulterior, instanța a admis propunerea de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Bărbat lovit mortal după ce a scos bani de la un bancomat din București. Medicii n-au putut face nimic pentru a-l salva