Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un şofer demarează brusc din parcare şi intră cu BMW-ul prin uşa unui restaurant, la Băile Herculane

Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere de la accidentul petrecut în staţiunea Băile Herculane, unde un şofer în vârstă de 48 de ani a intrat într-un restaurant cu maşina în care se afla şi un copil în vârstă de 6 ani.

de Redactia Observator

la 18.02.2024, 11:05

Vezi și

În imagini se vede cum autoturismul se află în parcarea hotelului, iar la un moment dat, şoferul accelerează brusc, întrând cu maşina direct prin uşa restaurantului.

A distrus aproape tot ce i-a stat în cale

Se opreşte în interior unde distruge mai multe mese, scaune, dar şi alte obiecte. 

O femeie care tocmai ce coborâse din maşină este trântită la pământ în momentul în care şoferul a demarat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Şoferul a fost testat cu etilotestul dar şi cu aparatul drugtest, iar rezultatele au fost negative. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Momentul în care un şofer demarează brusc din parcare şi intră cu BMW-ul prin uşa unui restaurant, la Băile Herculane