Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un șofer intră în doi copii care se jucau în București, a fost filmat. A fugit și și-a abandonat mașina

Imagini de groază în Capitală. Un şofer a lovit doi copii cu maşina şi apoi a fugit. Copiii, de un 1 an şi 4 ani, au fost duşi la spital. Şoferul şi-a abandonat maşina la câteva sute de metri de locul accidentului şi este căutat de poliţişti de mai bine de 24 de ore. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.04.2022, 19:28

Vezi și

Joi, ora 13:30, Sectorul 2. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum şoferul accelerează şi loveşte în plin copiii care se jucau în mijlocul străzii. 

Cristina Filip, reporter Observator: Şoferul a venit cu viteză de pe strada Ştefan Pascale şi a virat brusc la dreapta pe strada Gimalău. Acolo, în dreptul porţii roşii i-a lovit pe cei doi copii. 

Martori: Am auzit bubuitura şi am ieşit afară. 

Martori: Nu am văzut decât mulţime multă şi atât. Doar urletele, ţipetele mamelor care au fost cu copiii aici. 

Pe acelaşi subiect

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Fără să coboare măcar pentru a vedea dacă cei pe care i-a lovit mai trăiesc, şoferul fuge. Şi-a abandonat apoi maşina la câteva sute de metri distanţă. Chiar şi aşa, poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă. 

Arsintescu Andra, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: În continuare se efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului autovehiculului.

Doi copii, unul de 1 an şi celălalt de 4, au fost loviţi şi duşi la spital. Miraculos, au scăpat doar cu răni uşoare. 

ReporterCopiii, ştiţi dacă sunt bine? 

Rude: Sunt bine. 

Reporter: Ce răni au? Ce au păţit? 

Rude: Doar piciorul în gips, atât. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Momentul în care un șofer intră în doi copii care se jucau în București, a fost filmat. A fugit și și-a abandonat mașina