Antena Meniu Search
x

Un microbuz de marfă s-a răsturnat în Oneşti. Toată berea s-a împrăștiat pe stradă

Un microbuz s-a răsturnat la ieșirea din Onești spre Târgu Ocna, după ce s-a ciocnit cu un autoturism într-o curbă. Întreaga marfă, constând în alimente şi băuturi alcoolice, s-a împrăștiat pe drum. Patru persoane, dintre care şi un copil de 4 ani au ajuns la spital. 

de Cristina Dimulescu

la 22.04.2022, 17:37

De vină pentru producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului, un tânăr de 31 de ani. Bărbatul ar fi încercat să depăşească mai multe maşini, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu microbuzul de marfă la volanului căruia se afla un bărbat de 38 de ani. 

Impactul a fost atât de mare, încât microbuzul s-a răsturnat, iar întreaga marfă, constând în alimente şi băuturi alcoolice, s-a împrăştiat pe carosabil.

Imediat, au ajuns la faţa locului mai multe echipaje de salvare, o maşină de descarcerare şi poliţişti.

Patru persoane, dintre care şi un copil au fost rănite 

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din autoturism, au fost 3 răniţi: şoferul, o femeie şi un copil de 4 ani, iar din microbuz, un tânăr de 22 de ani, pasager. 

În urma testării cu aparatul etilotest a ambilor conducători auto, rezultatul a fost negativ. Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, transmite subcomisarul de poliție Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Traficul rutier a fost întrerupt mai bine de o oră pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor de prim-ajutor și cercetarea la fața locului.

sursa: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un microbuz de marfă s-a răsturnat în Oneşti. Toată berea s-a împrăștiat pe stradă