Antena Meniu Search
x

Video O fată de 13 ani a murit, iar o alta de 11 ani a fost transportată la spital, după ce au fost lovite pe trecere, în Capitală, de o maşină de poliţie

Două fete au fost lovite de o maşină de poliţie aflată în misiune, în timp încercau să traverseze strada. Incidentul a avut loc pe strada Laminorului, în sectorul 1, în jurul orei 13.30.

de Monica Palade

la 13.01.2022, 16:08

Vezi și

Fata de 13 ani a murit, iar cea de-a doua, în vârstă de 11 ani a a fost transportată la spital. 

Reamintim că o maşină de poliţie a lovit, joi, două fete care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei, la faţa locului fiind direcţiomate mai multe echipaje medicale, dar şi de poliţie. O fată de 13 ani, pentru care s-au aplicat la faţa locului manevre de resuscitare, a murit, iar alta, de 11 ani, cu multiple răni, este transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

Reprezentanţii ISU Bucureşi au precizat că la faţa locului au fost direcţionate trei ambulanţe SMURD. 

Pentru o fată de 13 ani au fost aplicate manevre de resuscitare, însă victima nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.  Cea de-a doua victimă, o fată de aproximativ 11 ani, a suferit numeroase traumatisme, dar este în viaţă, fiind tranportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Pe acelaşi subiect

Autospeciala, condusă de un poliţist angajat din 2017, rula cu semnalele luminoase în funcțiune. 

Ce spun poliţiştii 

Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1.

Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiuneLa fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O fată de 13 ani a murit, iar o alta de 11 ani a fost transportată la spital, după ce au fost lovite pe trecere, în Capitală, de o maşină de poliţie