Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr de 24 de ani trage cu arma, filmat de cumnat. Cei 2 gorjeni au ajuns în arest, după ce au postat clipul pe internet

O postare pe reţelele de socializare i-a băgat pe doi tineri din Gorj după gratii. Cel care trage este şi cel care a postat imaginile pe internet, un tânăr de 24 de ani. 

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 07:45

Vezi și

Cel care filmează e cumnatul lui, în casa căruia a şi avut loc incidentul. Din păcate pentru ei, cele două clipuri video au fost vizionate şi de poliţişti care s-au autosesizat şi au deschis o anchetă pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. 

Anchetatorii au descoperit că imaginile au fost filmate în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, iar arma cu care s-a tras este neletală, cu gaz, pentru autoapărare. Cum niciunul nu deţine permis de port armă, au fost reţinuţi amândoi pentru 24 de ore. Reprezentanţii Poliţiei spun că au ridicat de la cei doi un pistol, 20 de tuburi cartuș, calibru 9 mm, şi 7 cartușe cu gaz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr de 24 de ani trage cu arma, filmat de cumnat. Cei 2 gorjeni au ajuns în arest, după ce au postat clipul pe internet