Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tânăr din Timişoara, aflat pe trotinetă, este aruncat în aer şi târât câţiva metri, după un impact puternic cu o maşină

Un tânăr de 24 de ani se află în stare gravă la spital, după ce a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, duminică seara, pe o stradă din Timişoara.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 19.07.2022, 17:55

Vezi și

Totul s-a întâmplat la intersecţia străzii Divizia 9 Cavalerie cu Calea Sever Bocu. În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, se observă cum tânărul este lovit de un autoturism, aruncat în aer, apoi târât pe asfalt câţiva metri. 

Tânărul a fost aruncat de pe trotinetă

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 26 de ani. Potrivit primelor informaţii, de vină ar fi chiar victima. Tânărul care circula pe trotinetă nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului şi astfel ar fi ieşit direct în faţa maşinii care circula corespunzător. 

În urma impactului, tânărul de 24 de ani a fost transportat cu răni grave la spital. Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis acum, conform procedurii, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

De la începutul anului, acesta este al 11-lea accident în care este implicată o persoană care circulă pe trontinetă.

Material realizat cu ajutorul detaliilor furnizate de reporterul Observator, Iulia Pop

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tânăr din Timişoara, aflat pe trotinetă, este aruncat în aer şi târât câţiva metri, după un impact puternic cu o maşină