Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tramvai deraiază în Timişoara, din cauza vitezei. Garnitura înaintează pe șosea și se oprește pe trotuar, în fața Gării de Nord

Un tramvai care circula pe linia 1, duminică dimineaţă, a deraiat în zona Gării de Nord din Timişoara, din cauza vitezei. Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 08.05.2022, 14:52

Vezi și

La doar câteva zile după reluarea circulației tramvaielor în zona Gării de Nord din Timișoara, calea de rulare fiind reabilitată, o garnitură care circula pe linia 1 a sărit de pe șine, chiar în curbă.

Tramvaiul a deraiat chiar în fața gării, iar momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum garnitura iese de pe șine în curbă, înaintează câțiva metri pe șosea și ajunge pe trotuar, blocând circulația.

Vatmanul tramvaiului deraiat în Timișoara și-a dat demisia

De vină, spun reprezentanții Societății de Transport Public Timișoara, ar fi chiar vatmanul, care a intrat în curbă cu viteză prea mare.

"În urma primelor cercetări efectuate cu ajutorul sistemului prin care putem vedea viteza cu care s-a deplasat tramvaiul, am constatat, că, la intrarea în curbă, circula cu o viteză de 43 de km la oră. Vatmanului i s-au pus la dispozitie 2 alternative, demisia sau să fie dat afară și a ales să își dea demisia", a declarat pentru Opinia Timișoarei Patriciu Ruset, directorul STPT.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar tramvaiul a fost repus pe șine de o echipă de invernție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tramvai deraiază în Timişoara, din cauza vitezei. Garnitura înaintează pe șosea și se oprește pe trotuar, în fața Gării de Nord