Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tramvai deraiază, în Timişoara. Garnitura a sărit de pe şine şi a ajuns pe trotuar

Incident grav la Timişoara, primul oraş din Europa de Est care a avut tramvai. Duminică, una din garniturile noi a deraiat şi ajuns pe trotuar, în apropierea Gării de Nord din oraş.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 17:02

Vezi și

Un tramvai a deraiat ieri, la Timişoara. Din fericire, nu a fost nimeni rănit: nici pasageri, nici pietoni, deşi o bună parte din tramvai a ajuns pe trotuar. Garnitura s-a oprit în unul dintre stâlpii din apropiere. "Din cauza unei deraieri ce a avut loc in curba de la Gara de Nord, tramvaiele de pe liniile 1, 8 și 9 vor intoarce în bucla de pe bulevardul Dâmbovița. Pe tronsonul strada Gh. Baritiu – bulevardul Regele Carol I va circula, tur-retur, până la soluționarea deraierii, un autobuz. Stațiile de îmbarcare/debarcare vor fi: „Barițiu” – stație existentă aferentă troleibuzelor, „Gara de Nord” – stația existentă de tramvai pe sensul spre strada Barițiu și stația provizorie la intrare pe bulevardul General Ion Dragalina, pe dreapta, după semafoare, pe sensul spre Piața Iosefin; „Regele Carol”, stație provizorie înainte de intersecția cu bulevardul Regele Carol I, sensul spre Piața Iosefin și stația existentă de tramvai situată pe bulevardul Regele Carol I, sensul spre strada Barițiu", au transmis reprezentantii STPT, potrivit OpiniaTimisoarei.ro.

Încă un tramvai a deraiat, în Timişoara

Deocamdată nu se ştie de ce a sărit tramvaiul de pe şine. Cert este că oraşul de pe Bega a primit recent opt ganituri noi, cumpărate cu fonduri europene, dar pe traseu mai sunt doar două. Rând pe rând, tramvaiele au rămas blocate pe şinele vechi şi, în cele din urmă, au fost trase pe dreapta.

O altă garnitură a rămas blocată pe şine tot în zona Gării de Nord. În acest caz se cunoaşte motivul: unul dintre călători a tras frâna de siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Momentul în care un tramvai deraiază, în Timişoara. Garnitura a sărit de pe şine şi a ajuns pe trotuar