Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Şicanare mortală în Suceava: O copilă de 4 ani şi un bărbat de 31 de ani au murit nevinovaţi, după ce doi rivali în dragoste s-au întâlnit pe şosea

Şicanare mortală pe şosea! Un copil de patru ani şi un bărbat au pierit într-un accident provocat de un tânăr care încerca să îşi sperie rivalul în dragoste. Amândoi iubeau aceeaşi femeie, iar când s-au întâlnit pe şosea, au vrut să îşi regleze conturile din mers.

de Angela Bertea

la 21.06.2023 , 19:44

Cei doi şoferi s-au întâlnit şi au început şicanările la ieşirea din Rădăuţi. După câţiva kilometri în care s-ar fi depăşit reciproc şi ar fi încercat să îşi lovească maşinile, unul dintre ei a pierdut controlul volanului. Automobilul lui a lovit violent un cap de pod. 

Şicanare mortală pe şosea 

Femeie: Se zice că se urmăreau. Am auzit gălăgia, vecinul l-a scos din maşină pe băiat.  

Vezi și

Pasagerul din dreapta, un tânăr de 31 de ani, a fost grav rănit. O tânără a încercat să îl salveze. 

Pe acelaşi subiect

Adina Halip, martoră: Am văzut că este inconştientă, m-am asigurat în zonă ca să nu fiu şi eu pusă în pericol, i-am verificat pulsul, nu avea puls, nu respira. Am încercat să eliberez căile respiratorii şi am început resuscitarea. 

Medicii de la ambulanţă l-au găsit, însă, fără suflare. Şoferul care a provocat accidentul, un tânăr de 22 de ani, şi celălalt şofer implicat, de 39, au scăpat teferi. Poliţiştii care au început ancheta au aflat că se duşmăneau demult pentru că iubeau aceeaşi femeie. 

Sora bărbatului mort în accident: Această poveste de răzbunare a început acum câteva săptămâni în urmă. Cel care i-a tamponat este actual concubin al fostei sale soţii, care i-a pus gând rău. Că îl va omorî, că îl va prinde în trafic şi îl va răsturna. 

În accident şi-a găsit sfârşitul şi o fetiţă de patru ani - fiica şoferului - care stătea pe bancheta din spate a maşinii. Tânărul care a provocat tragedia a fost reţinut iniţial, dar, apoi, poliţiştii au decis să îl ancheteze în libertate. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şicanare mortală în Suceava: O copilă de 4 ani şi un bărbat de 31 de ani au murit nevinovaţi, după ce doi rivali în dragoste s-au întâlnit pe şosea