Antena Meniu Search
x

Video Momentul şocant în care un tânăr se aruncă în faţa autobuzului, pe bulevardul Magheru. Imaginile tulburătoare, surprinse de camera de bord

Gest şocant în centrul Capitalei. Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat, inexplicabil, în faţa unui autobuz care circula pe un bulevard principal. Gestul extrem a fost surprins de camera de bord. În mod miraculos, bărbatul, cetăţean străin, a scăpat cu viaţă. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 14.05.2023, 19:13

Vezi și

Sunt imagini incredibile, surprinse de camera de bord a autobuzului, pe bulevardul Magheru, una dintre principalele artere din Capitală. Şoferul STB merge pe prima bandă şi se îndreaptă spre următoarea staţie. Totul s-a întâmplat la 7 dimineaţa. Potrivit unor surse, ar fi fost un act premeditat.

Şoferul autobuzului nu a mai avut timp să reacţioneze

Gestul extrem e atât de şocant, încât şoferul nu apucă să facă nicio manevră pentru a-l evita. Individul se izbeşte brutal de parbriz, iar impactul îl aruncă pe şosea. Geamul autobuzului se crapă în zeci de bucăţi.

"Când a sărit el de pe trotuar nu cred că fugea de nimeni din ce am văzut.''

Pe acelaşi subiect

Tânărul este dus de urgenţă la spitalul Floreasca. Băiatul a suferit răni uşoare, aşa că a fost externat. Fiind cetăţean străin, a fost preluat de angajatorul din România.

Oana Pîrvan, Brigada Rutieră: Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

O anchetă va stabili ce s-a petrecut în mintea bărbatului din Indonezia. Dacă a vrut să se sinucidă ori a fost sub influenţa unor substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul şocant în care un tânăr se aruncă în faţa autobuzului, pe bulevardul Magheru. Imaginile tulburătoare, surprinse de camera de bord