Antena Meniu Search
x

Tânăr motociclist, decedat într-un accident teribil, la Rîmetea. L-au resuscitat mai bine de o oră, după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp

Un motociclist în vârstă de 22 de ani, din Turda, județul Cluj, a murit, duminică, în zona localității Rîmetea, din județul Alba, după ce a lovit un stâlp. Din afirmațiile martorilor oculari, a fost vorba despre o autoaccidentare în cazul motociclistului.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 18:10

Tânăr motociclist, decedat într-un accident teribil, la Râmetea
Tânăr motociclist, decedat într-un accident teribil, la Râmetea

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.30. ''Un tânăr de 22 de ani din municipiul Turda, județul Cluj, în timp ce conducea o motocicletă, a intrat în coliziune cu un stâlp din afara părții carosabile. Din nefericire, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul'', a transmis Poliția Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Pentru a-l ajuta pe tânăr au intervenit și salvatorii montani ai Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Alba, precum și ambulanța.

Și un elicopter SMURD a aterizat în apropiere, pentru transportul motociclistului accidentat, însă acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare timp de mai bine de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr motociclist, decedat într-un accident teribil, la Rîmetea. L-au resuscitat mai bine de o oră, după ce s-a izbit cu motocicleta de un stâlp