Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil în care o maşină scăpată de sub control loveşte în plin o femeie, surprins de camere. Victima, aruncată câțiva metri în aer

Scene cu puternic impact emoţional s-au petrecut într-o comună din Olt. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o persoană care îşi punea bagajele în duba parcată la marginea drumului.

de Redactia Observator

la 18.01.2023, 14:47

Vezi și

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum autoturismul iese de pe carosabil, frânează, însă chiar şi aşa, o seceră pe femeia care aştepta cu un pachet în braţe. 

Impactul a fost atât de puternic încât victima de 56 de ani a fost aruncată câţiva metri pe marginea străzii. Martorii, şocaţi de scenă, au început să ţipe. Din primele verificări, şoferul în vârstă de 43 de ani nu se afla sub influenţa alcoolului. 

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă acum să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Momentul teribil în care o maşină scăpată de sub control loveşte în plin o femeie, surprins de camere. Victima, aruncată câțiva metri în aer