Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul violent al încătuşării lui Ilie Năstase a fost filmat (Video)

Momentul în care Ilie Năstase a fost încătuşat cu violenţă de poliţişti a fost înregistrat de un martor. Fostul tenisman a fost implicat astăzi într-un scandal cu poliţiştii, pe care i-a acuzat de abuz şi violenţe asupra sa.

de Redactia Observator

la 25.05.2018 , 22:09

Momentul în care Ilie Năstase a fost încătuşat cu violenţă de poliţişti a fost înregistrat de un martor.

Fostul tenisman a fost implicat astăzi într-un scandal cu poliţiştii, pe care i-a acuzat de abuz şi violenţe asupra sa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, momentul filmat de martorul respectiv, reprezintă cea de-a doua oprire a lui Ilie Năstase de către poliţişti, în noaptea respectivă.

Articolul continuă după reclamă

La prima oprire, Ilie Năstase ar fi părăsit locul fără încuviinţarea poliţiştilor.

"Persoana a adresat injurii şi a avut un comportament violent. A fost sanctionat conform regulamentului", a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei intervenţia colegilor săi.

Șeful Poliției Rutiere, Victor Gâlceavă, a declarat că Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale, amenzi în cuantum de 2300 de lei și 6 puncte de penalizare în urma celor două incidente pe care le-a avut cu polițiștii în cursul zilei de azi.

Gâlceavă a negat că fostul tenisman ar fi fost târât de polițiști și spune că nu-și poate explica rănile pe care acesta le-a prezentat jurnaliștilor.

"Cătusele sunt metalice. In momentul in care persoana se zbate, se agita. IAr aici vorbind despre o persoana care a avut un comportament agitat. Avand in vedere ca sut aplicate la spate, iar persoana nu se linisteste, catusele pot provoca contuzii", a explicat Diana Sarca, la Antena3.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Momentul violent al încătuşării lui Ilie Năstase a fost filmat (Video)