Antena Meniu Search
x

Mona Segall se alătură echipei INTACT!

Antena Group anunţă debutul colaborării cu echipa de producţie şi conţinut a Monei Segall, una dintre formulele-reper în divertismentul TV din România ultimilor 20 de ani. Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axată pe divertisment a Antenei 1

Vezi și

“ Mă bucură faptul că o echipă atât de valoroasă în producţia de televiziune, precum cea a Monei Segall, a ales să vină la Antena 1. Porţile Antenei 1 sunt mereu deschise pentru cei mai buni, iar Mona Segall face parte din această categorie de profesionişti. Chiar dacă până acum a însemnat pentru noi competiţie, nu am putut să nu admir intuiţia şi rezultatele muncii acesteia. Producţiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competiţie sănătoasă. Am încrederea că alăturându-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contribuţie importantă în pasul următor al celei mai importante platforme de divertisment de pe piaţă. De altfel, ceea ce a diferenţiat întotdeauna Antena 1 de alte televiziuni este importanţa pe care o acorda echipei – noi preţuim, mai mult decât orice, oamenii. Obiectivul nostru principal este să oferim publicului şi partenerilor noştri cea mai bună opţiune în materie de TV entertainment“, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group.

"Televiziunea a fost întotdeauna prima mea opţiune şi aşa va rămâne! Am ales Antena 1 pentru că avem aceeaşi viziune despre ce înseamnă spectacol, show, entertainment, televiziune şi am convingerea că împreună vom crea cea mai mare platformă de divertisment de pe piaţă. Îmi doresc să fac multe lucruri frumoase aici, aducând un plus de valoare echipei de profesionişti ai Antenei!", a declarat Mona Segall.

Telespectatorii vor putea să urmărească noile producţii ale Antenei 1 în această formulă începând din vară. Vom oferi în curând mai multe amănunte în acest sens.

Mona Segall este un nume-reper în producţia de televiziune din România, realizând unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani. Audientele-record ale emisiunilor realizate şi pasiunea pentru producţie fac din Mona Segall un nume respectat şi un profesionist desăvârşit. Este omul din spatele marilor succese precum “Ştii şi câştigi”, “Dansez pentru tine” sau “Romanii au talent.”

Antena1 este cea mai importantă televiziune integral românească,fiind, în acelaşi timp, platforma esenţială în materie de producţii locale de divertisment. În prezent, Antena 1 are cea mai bogată oferta de show-uri TV de mare anvergură, precum X Factor, România Dansează, Next Star sau Te pui cu blondele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Evenimente » Mona Segall se alătură echipei INTACT!