Antena Meniu Search
x

Monica Anghel este bolnavă de Covid. Mesajul pe care l-a transmis cântăreaţa după ce a aflat că s-a infectat

Monica Anghel a scris pe Facebook că are Covid. Artista a ţinut să specifice că s-a infectat deşi are ambele doze de vaccin făcute.

de Redactia Observator

la 24.09.2021, 13:42

Monica Anghel este bolnavă de Covid
Monica Anghel este bolnavă de Covid - Facebook via Monica Anghel

Artista Monica Anghel a venit cu o veste proastă pentru fani. Cântăreaţa are Covid, deşi este vaccinată cu ambele doze. Aceasta a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook.

"Sunt vaccinată cu ambele doze și cu toate acestea tot am făcut covid ........ aveți grijă de voi", a scris cântăreaţa pe pagina ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 50 de ani, Monica Anghel a fost suspectă de Covid și anul trecut. Atunci, Marcel Pavel, colegul ei din timpul emisiunii ''Te cunosc de undeva!'', a avut la rândul său coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul "Matei Balş" şi a mărturisit atunci că a trecut prin momente dificile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Monica Anghel este bolnavă de Covid. Mesajul pe care l-a transmis cântăreaţa după ce a aflat că s-a infectat