Antena Meniu Search
x

Monica Lewinsky, femeia care l-a îngenuncheat pe cel mai puternic om al planetei!

La sfârșitul anilor 90, America era zguduită de un scandal sexual de proporții. Președintele Bill Clinton recunoștea că a avut o relație extra-conjugală cu una dintre stagiarele aflate la Casa Albă

La sfârșitul anilor 90, America era zguduită de un scandal sexual de proporții. Președintele Bill Clinton recunoștea că a avut o relație extra-conjugală cu una dintre stagiarele aflate la Casa Albă 

El președintele celui mai puternic stat al lumii. Ea tânără stagiară la Casa Albă, dornică de afirmare și admiratoare a noului număr 1 de la Washington. Și așa, dintr-o admirație reciprocă și inițial nevinovată s-a pornit cel mai mediatizat iureș sexual din istoria Statelor Unite. Evident, nu a fost și cel mai mare pentru că de-a lungul istoriei au existat mulți președinți care au călcat strâmb și au făcut-o mult mai grav decât Bill Clinton, însă până atunci niciun alt scandal nu a fost atât de popularizat.

Democratul Bill Clinton, politician care îndeplinea toate cerințele pentru a fi un june-prim, a rămas fermecat de zâmbetul generos al stagiarei și de-aici până la o aventură n-a mai fost decât un pas. Cei doi și-au consumat pasiunea în mai multe rânduri, conform declarațiilor amănunțite oferite în fața judecătorilor, însă n-au fost suficient de isteți pentru a o ascunde în spatele ușilor de la Casa Albă.

Aventurile celor doi au fost puse pe toate tarabele lumii de presa de scandal, iar Bill a fost la un pas de a-și pierde mandatul și familia din cauza acestei escapade. Monica a fost judecată și admirată deopotrivă, iar notorietatea sa a atins cote alarmante.

Peste noapte, Lewinsky a devenit la fel de celebră precum vedetele hollywoodiene, iar viața sa era monitorizată cu strictețe de către paparazzi. După un timp, apetența jurnaliștilor pentru Monica a scăzut, iar pentru a putea avea puțină intimitate a plecat la Londra. 

De curând, însă, amanta fostului președinte a revenit în luminile reflectoarelor cu un interviu pentru "Vanity Fair". Monica a vorbit după multă vreme despre scandalul sexual în care a fost implicată, afirmând răspicat: "Regret sincer ce s-a întâmplat între mine și președintele Clinton".

Ajunsă la 41 de ani, Lewinsky nu are o relație stabilă, singurul bărbat important din viața sa fiind în continuare ex-președintele Clinton

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Monica Lewinsky, femeia care l-a îngenuncheat pe cel mai puternic om al planetei!