Antena Meniu Search
x

Monica Pop face dezvăluiri tulburătoare. Un subiect "sensibil" o băgase pe Cristina Stamate în depresie: "Nu a mai vrut să continue viaţa. A cedat!"

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a mărturisit că buna ei prietenă, actriţa Cristina Stamate "nu a mai vrut să mai continue viața".

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, a mărturisit că buna ei prietenă, actriţa Cristina Stamate „nu a mai vrut să mai continue viața”, fiind măcinată de o depresie.

Medicul a mărturist că este în stare de șoc după ce a aflat că actrița a murit în această dimineață la Spitalul Floreasca.

Monica Pop a dezvăluit că a avut o relație apropiată cu Cristina Stamate despre care spune că era afectată de o depresie.

Pe acelaşi subiect

„Din păcate, a făcut un accident vascular și urmat de o depresie. Lucrurile au continuat să se deprecieze. Cred eu că nu a mai vrut să mai continue viața. Avea niște motive personale pentru care gândea așa. (…) Eu cred că așa a fost să fie. Ea a cedat”, a declarat, prof. dr. Monica Pop, potrivit anamariavasile.com

Medicul Monica Pop a explicat că subiectul depresiei care o măcina pe Cristina Stamate este unul „sensibil”, fără a mai face alte precizări.

Managerul Spitalului de Oftalmologie din București nu crede că moartea Cristinei Stamate are legătură cu operația pe cord pe care actrița a suferit-o în urmă cu mai mulți ani.

„Am fost prietenă cu ea și avea o suferință mai veche. Să știți că intervenția chirurgicală pe cord a reușit perfect. S-a simțit foarte bine după intervenția respectivă. N-are nicio legătură ce s-a întâmplat acum cu acel episod. (…) Chiar îmi povestea cât de încântată este de profesorul Horațiu Moldovan care a operat-o și cât de bine se simte după intervenția chirurgicală”, a precizat dr. Monica Pop.

Starea de sănătate a Cristinei Stamate s-a agravat joi, când a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală, în aceeași zi în care actrița Stela Popescu a murit.

Luni dimineață, Cristina Stamate a murit din cauza unui accident vascular cerebral.

Trupul Cristinei Stamate a fost transportat la morga Spitalului Floreasca. Fratele actriței este cel care se va ocupa de funeralii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Monica Pop face dezvăluiri tulburătoare. Un subiect "sensibil" o băgase pe Cristina Stamate în depresie: "Nu a mai vrut să continue viaţa. A cedat!"