Antena Meniu Search
x

Scena românească, din nou în doliu. Mesajele emoţionante ale artiştilor după moartea Cristinei Stamate: 'A vrut să nu-şi lase prietena singură'

Lumea artiştilor este din nou în doliu după ce moartea îndrăgitei actriţe Cristina Stamate a fost anunţată de Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Lumea artiştilor este din nou în doliu după ce moartea îndrăgitei actriţe Cristina Stamate a fost anunţată de Spitalul de Urgenţă Floreasca. 

Mirabela Dauer a scris, pe Facebook, un mesaj emoţionant, cu tristeţe despre dispariţia celor două actriţe, Stela Popescu şi Cristina Stamate.

"Of, Doamne! Atâţia oameni buni au plecat la tine anul ăsta... Eu ştiu ce bune prietene erau Stela şi Cristina, eu ştiu câtă grijă a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina în toată perioada grea în care boala a ţintuit-o la pat... ", a scris Mirabela Dauer pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Artista a adăugat: "Cu siguranţă Cristina a vrut să nu-şi lase prietena singură şi să o urmeze dincolo de stele. O să-mi lipsiţi tare mult şi mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea liniştea acolo lângă el. Călăuzeştele drumul către tine, Doamne şi dă-ne nouă, celor rămaşi, puterea de a merge mai departe! Şi astăzi a căzut cortina... Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Rămâneţi veşnic în sufletul meu", a mărturisit cântăreaţa. 

Actriţa Anca Alecsandra a declarat că regretă moartea Cristinei Stamate, spunând că nu se aştepta 'ca această minune vie să se consume'.

   'Eu o cunosc din facultate pe Cristina Stamate, era cu un an mai mică, frecventam adesea aceleaşi locuri şi era un copil reuşit, avea farmec, era modestă, era plină de viaţă şi de atunci anunţa o vedetă în devenire. Au trecut anii, am terminat facultatea, apoi profesional nu am avut ocazia să lucrez alături de ea, am avut drumuri paralele ca să spun aşa, dar am urmărit-o ca spectator şi era unică pe scenă, am apreciat-o şi m-a întristat teribil pentru că nu mă aşteptam ca această minune vie să se consume la un moment dat şi aşa de repede. Era unică, m-a întristat teribil vestea dispariţiei ei!', a precizat fosta colega de facultate a Cristinei Stamate, Anca Alecsandra.

Cristina Stamate a plecat, aşa cum a trăit în ultimii ani, în linişte, discretă, fără să tulbure pe nimeni, a afirmat actriţa Nuami Dinescu.

   'A plecat şi Cristina Stamate, aşa cum a trăit în ultimii ani, în linişte, discretă, fără să tulbure pe nimeni. Ne e greu să tot scriem de astea, greu de tot, dar lumea te va iubi mereu, Cristina dragă. O să te păstrăm în minte fericită, pe scena teatrului tău iubit', a scris Nuami Dinescu, pe Facebook.

Sursa: News.ro, Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Scena românească, din nou în doliu. Mesajele emoţionante ale artiştilor după moartea Cristinei Stamate: 'A vrut să nu-şi lase prietena singură'