Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Monica Pop, după moartea Florinei Cercel: "Am fost să o văd, am vorbit. Am sperat că o să mai dureze ... " (Video)

Medicul Monica Pop a declarat că moartea actriţei Florina Cercel înseamnă o pierdere imensă pentru lumea artistică şi pentru toţi cei care au iubit-o şi respectat-o.

de Veronica Micu

la 30.07.2019 , 11:15

Florina Cercel a murit în această dimineaţă Medicul Monica Pop a declarat că a vorbit cu Florina Cercel în urmă cu o săptămână - Facebook / cinemagia.ro

Medicul Monica Pop a declarat că moartea actriţei Florina Cercel înseamnă o pierdere imensă pentru lumea artistică şi pentru toţi cei care au iubit-o şi respectat-o.

Într-o intervenţie la Antena 3, Monica Pop a afirmat că a văzut-o pe Florina Cercel în urmă cu o săptămână, când a fost să o viziteze la casa artistei.

"Colegii Florinei sunt consternaţi. Nu ştiu câţi ştiau că este bolnavă...A fost un om deosebit, este o pierdere absolut imensă pentru toată ţara asta, pentru lumea artistică şi pentru toţi cei care au iubit-o şi respectat-o. Îmi pare rău, nu am cuvinte. Am sperat că o să mai dureze, dar, din păcate, s-a stins azi dimineaţă. Mie, personal, nici nu îmi vine să cred. Am vorbit săptămâna trecută, am fost să o văd...Era într-o stare ca orice bolnav. Dar era într-o stare bună, cel puţin psihică. Ea nu a vrut să se ştie că e suferindă", a declarat Monica Pop la Antena3.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că Florina Cercel a murit în această dimineaţă, din cauza unui calcer pulmonar. Marea actriţă de teatru şi film s-a stins acasă, la vârsta de 76 de ani.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Monica Pop, după moartea Florinei Cercel: "Am fost să o văd, am vorbit. Am sperat că o să mai dureze ... " (Video)