Antena Meniu Search
x

Video Monstru cu chip de unchi. Ce le-a spus anchetatorilor bărbatul din Vâlcea care şi-a ucis nepoţica pentru că plângea prea tare

Un bărbat dintr-o comună din Vâlcea şi-a omorât nepoata de nici trei ani, pe care o avea în grijă şi pentru care era plătit să o crească. Enervat că fetiţa plângea şi nu reuşea să o liniştească, bărbatul a dat cu ea de pământ. Copila s-a stins două zile mai târziu, la spital. Bărbatul a fost reţinut şi a primit deja mandat de arestare pentru 30 de zile. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 15.09.2022, 14:19

Vezi și

Iniţial, bărbatul şi-a recunosct fapta şi le-ar fi zis poliţiştilor că fetiţa a căzut în curte. Anchetatorii au însă o cu totul altă variantă. Nervos că fetiţa de doi ani şi 11 luni plângea şi nu o putea linişti, ar fi dat cu ea de pământ, mai exact ar fi aruncat-o pe ciment. Aceasta a suferit traumatisme grave şi a fost dusă de urgenţă la Spitalul din Sibiu, însă a doua zi s-a stins pe patul unităţii medicale. Luna viitoare, pe 15 octombrie, copilul ar fi împlinit 3 ani.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, a fost arestat preventiv şi este cercetat penal pentru omor. Fetiţa i-a fost încredinţată bărbatului chiar de sora lui, cât ea se afla la muncă în străinătate. Femeia şi soţul ei erau în Germania când s-a produs teribilul eveniment şi urmează să se întoarcă până mâine în ţară. De înmormântare a anunţat că se va ocupa un ONG din Vâlcea. Părinţii fetiţei ucise mai au un bebeluş de 9 luni care este în grija statului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Monstru cu chip de unchi. Ce le-a spus anchetatorilor bărbatul din Vâlcea care şi-a ucis nepoţica pentru că plângea prea tare