Antena Meniu Search
x

Scene bizare în fața morgii din Reșița. Șoferiță alăptează un bebeluș chiar în mașina de pompe funebre (Video)

O situație bizară s-a desfășurat în fața morgii din Reșița. O angajata a unei firme de pompe funebre a fost surprinsă când își alăpta bebelusul de numai 4 luni în mașina cu care se transportă morții, scrie presa locală.

O situație bizară s-a desfășurat în fața morgii din Reșița. 

O angajata a unei firme de pompe funebre a fost surprinsă când își alăpta bebelusul de numai 4 luni în mașina cu care se transportă morții, scrie presa locală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși își expunea copilul unui pericol enorm de sănătate, scrie presa locală, femeia nu s-a arătat prea deranjată să-și alăpteze copilul în duba cu care se transfera cadavrele de la Spitalul Judetean catre capelele cimitirelor din oras.

Femeia este chiar soferita masinii pentru transportul mortilor, deoarece titularul postului de conducator auto, sotul ei, a ramas pentru o vreme fara permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Scene bizare în fața morgii din Reșița. Șoferiță alăptează un bebeluș chiar în mașina de pompe funebre (Video)