Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mort de beat și fără permis, un tânăr cu AUDI a semănat teroare pe străzile Timișoarei, făcând zigzaguri cu mașina. Apoi a rămas suspendat pe liniile de tramvai

Un tânăr a dat dovadă de un tupeu fantastic, suindu-se la volan în stare avansată de ebrietate, știind oricum că nu are permis. El a fost oprit în trafic.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 18:53

Mort de beat și fără permis, un tânăr a semănat teroare pe străzile Timișoarei, făcând zigzaguri cu mașina. Apoi a rămas suspendat pe liniile de tramvai

Un tânăr a dat dovadă de un tupeu fantastic, suindu-se la volan în stare avansată de ebrietate, știind oricum că nu are permis.

Polițiștii locali au văzut un Audi de culoare gri, cu numere de Timiș, care mergea în zig-zag pe șosea, iar la un moment dat, mașina a derapat și a rămas efectiv suspendată pe liniile tramvai.

Agenții au intervenit și i-au legitimat pe cei doi bărbați aflați în autoturism. B.C., în vârstă de 35 de ani, se afla la volan și, în momentul în care s-au apropiat de el, polițiștii locali au fost loviți de un puternic miros de alcool.

Articolul continuă după reclamă

„S-a solicitat sprijinul unui echipaj de la Biroul Poliție Rutieră Timișoara. De asemenea, la verificarea documentelor, polițiștii locali au constatat că bărbatul nu figura ca fiind deținător de permis auto. La testarea cu aparatul alcootest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 1,23 mg/l în aerul expirat, fiind condus, împreună cu polițiștii rutieri la Spitalul Județean pentru prelevarea de probe biologice”, au transmis reprezentanții PL Timișoara. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Mort de beat și fără permis, un tânăr cu AUDI a semănat teroare pe străzile Timișoarei, făcând zigzaguri cu mașina. Apoi a rămas suspendat pe liniile de tramvai