Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Mort de beat!". Un tânăr a lovit șapte mașini ca la popice, în Târgu Jiu. Nu avea permis și era criță

Băut şi fără permis, un tânăr a avariat şapte maşini în Târgu Jiu. Mai mult, şoferul de ocazie ar fi vrut să fugă de la locul accidentului. Proprietarii maşinilor avariate sunt disperaţi acum şi nu ştiu cum îşi pot recupera pagubele. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 13:37

Tânărul de 20 de ani a lovit ca la popice toate cele şapte maşini aflate pe o stradă din Târgu Jiu. S-a întâmplat în această dimineaţă, în jurul orei 4:30. Zgomotul i-a alertat şi pe locuitorii din zonă.  

"O bubuitură puternică. A ieşit afară, am văzut şapte maşini avariate într-un hal de hal. Patru explozii, patru cauciucuri la patru maşini", a povestit un localnic.

"Am coborât, mi-am găsit maşina şi eu lovită. Aştept să văd ce pot recupera şi eu din cele ce s-au întâmplat", a spus un altul.

Vezi și

Tânărul care a devastat șapte mașini nu avea permis de conducere

Pe acelaşi subiect

Speriat, ar fi încercat să fugă de la locul accidentului. În cele din urmă a fost prins de poliţişti şi testat pentru alcool. 

"Mort de beat. Voia să fugă peste gard. Striga să nu anunţe Poliţia, că el le face pe toate, că nu ştiu ce", a povestit un martor.

"În urma testării cu aparatul din dotare al poliţiştilor a rezultat o alcoolemie de 0,87mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate monstre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei", a transmis Miruna Prejbeanu, de la IPJ Gorj.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » "Mort de beat!". Un tânăr a lovit șapte mașini ca la popice, în Târgu Jiu. Nu avea permis și era criță